Ingra: Posao od 4,2 milijuna eura u Iraku

Bez autora
May 03 2010

Tvrtka Ingra izvijestila je u ponedjeljak na Zagrebačkoj burzi da je iračko ministarstvo industrije odobrilo ugovor vrijedan 4,2 milijuna eura na temelju kojeg će Ingra obaviti radove na rehabilitaciji parnih turbina tvornice fosfata u iračkom gradu Al Qaimu. Rehabilitacija parnih turbina uključuje nabavu i isporuku opreme, a veći se dio ugovora odnosi na inženjering i specifična stručna znanja koja će Ingrini stručnjaci iskoristiti na tom projektu. Početak radova planira se za lipanj i očekuje se da će trajati sedam mjeseci. Ingra očekuje još dobrih vijesti o sklapanju novih ugovora na tržištima Iraka i Srednjeg istoka. Ingra u Iraku posluje od 1964. godine i jedna je od rijetkih kompanija koja nije zatvorila svoje predstavništvo ni u razdoblju najžešćih sukoba.

Ingra: Posao od 4,2 milijuna eura u IrakuTvrtka Ingra izvijestila je u ponedjeljak na Zagrebačkoj burzi da je iračko ministarstvo industrije odobrilo ugovor vrijedan 4,2 milijuna eura na temelju kojeg će Ingra obaviti radove na rehabilitaciji parnih turbina tvornice fosfata u iračkom gradu Al Qaimu.

Rehabilitacija parnih turbina uključuje nabavu i isporuku opreme, a veći se dio ugovora odnosi na inženjering i specifična stručna znanja koja će Ingrini stručnjaci iskoristiti na tom projektu. Početak radova planira se za lipanj i očekuje se da će trajati sedam mjeseci, navodi se u izvješću. Ingra očekuje još dobrih vijesti o sklapanju novih ugovora na tržištima Iraka i Srednjeg istoka. Ingra u Iraku posluje od 1964. godine i jedna je od rijetkih kompanija koja nije zatvorila svoje predstavništvo ni u razdoblju najžešćih sukoba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik